Weymouth kohdeoppaasta

Sen älykkäiden georgialaisten talojen edessä hiekkaranta, kunnostettu viktoriaaninen linnoitus ja fossiilipitoinen rantaviiva, Weymouth on todella täydellinen paikka junan päivinä tutustua Jurassic Coast

Yhdessä parhaiden rantojen Englannissa ja upea luonnollinen satama, Dorset on luonnollinen ensimmäinen valinta etelärannikolla. Tämä Weymouth-opas on suunniteltu varmistamaan, että sinulla on kaikki tarvittavat tiedot, jotta voit suunnitella vierailustasi ja nauttia hauskoista päivistä junalla Weymouthiin.

Weymouth-museo

Weymouth-museo sijaitsee panimon laiturin ensimmäisessä kerroksessa, ja se on vain 10 minuutin kävelymatkan päässä rautatieasemalta. Museo ylläpitää paikallisen, sosiaalisen ja merihistorian kokoelmia sekä puvut, painat ja maalaukset.

Radipolen järvi

Radipolen järven luonnonsuojelualue on paikka, jossa voit harrastaa luontoa katsellen, luontopolkuja ja lintujen tarkkailua. Vain lyhyen kävelymatkan päässä Weymouthin rautatieasemalta tämä RSPB-järvi tarjoaa havaintoja monista feathered lajista, tavallisista linnuista, kuten robins ja varpuset harvinaisille Cetin härkätaisteluille.

Weymouth Bridportin rannikkokävelyyn

Weymouth on Bridportin rannikkokävely on ihastuttava kahden päivän 24 kilometrin kävelymatka Weymouthista Bridportiin, joka vie Chesil Beachin ja yhden Dorsetin viehättävimmistä kylistä.

Brownsea saari

Brownsea Island on luonnonsuojelualue, jonka omistavat National Trust ja joka asuu uhanalaiselle punaiselle oralle, upealle päivälle villieläinten ystäville. Sijaitsee Poole-satamassa, lähellä Weymouth-rautatieasemaa, vietetyn päivän metsään tutustumista, järviä, henkeäsalpaavat näkymät satamaan ja mäntymetsät eivät todennäköisesti pettäisi sinua.

Vastaa