Praia De Falesia – lomakohteen matkaopas

Algarvessa sijaitseva Praia de Falesia sijaitsee noin 30 km päässä Farosta Albufeiran ja Quarteiran välissä. Aseta rauhalliselle kalliolle, jota ympäröi kaunis maaseutu, Praia de Falesia tarjoaa hiljaisen ja rento lomamatkan vierailijoille.

Täällä olevalla kultaisella hiekkarannalla on matalat kalliot ja mäntymetsät. Se on yksi Algarven pisimmistä, venyttäen 6 km. Albufeiran kanssa länteen ja Vilamouran kanssa itään, ranta on niin pitkä, että se ei koskaan tule liian täyteen. Täällä voit nauttia erilaisista vesiurheilulajeista, kuten sukelluksesta, purjelautailusta ja vesihiihdosta.

Vaihtoehto laiskottelulle tällä kauniilla rannalla on vaellus rannikkopolkua pitkin, joka johtaa Acoteian ja Olhos d’Aguan hiljaisiin kyliin.

Rannikko ja ympäröivä maaseutu voidaan tutkia joko jalka tai polkupyörällä.

Praia de Falesia -lomat ovat suosittuja golfarien keskuudessa, koska alueella on useita mestaruustason golfkenttiä. Paras aika käydä lomamatkalla keväällä tai syksyllä, kun auringonpaiste on noin 6 tuntia päivässä ja lämpötilat keskimäärin noin 18–23 ° C.

Täällä illat vietetään yleensä nauttien rentouttavasta ateriosta yhdessä paikallisista ravintoloista tai nauttimalla drinkin tai kahdesta yhdessä baareissa. Viihdyttävämpää yöelämää varten on Albufeira tai Vilamoura. Molemmilla on kahviloita, baareja ja diskoja, ja Vilamouralla on myös kasino, joka tarjoaa laajan valikoiman pelejä ja bonuksia – Vedonlyöntibonukset.

Praia de Falesiassa on tyypillinen Välimeren ilmasto, kuumat ja kuumat kesät ja leudot talvet. Toukokuun lämpötilat ovat keskimäärin noin 22 ° C, joka nousee 25 ° C: seen kesäkuussa ja 30 ° C: seen heinä- ja elokuussa.

Vastaa