Ideoita juhlakauden kodinsisustukseen

Oli kotisi sitten perinteinen tai moderni, on paras valita koriste-esineitä, jotka parhaiten sopivat kotisi persoonallisuuteen ja värimaailmaan. Esimerkiksi kimaltelevan lasin, hopean ja valkoisten valojen käyttö sopii parhaiten moderniin, valkoseinäiseen ympäristöön. Samalla tavalla kupari, pronssi ja kulta korostavat maanläheisiä sävyjä. Jos kotisi on moderni, toiston ja symmetrian käyttö kodin koristelussa antaa mukavan vaikutelman.

Käytä olemassa olevia koristeita

Kun arvioit uudelleen jo omistamiasi koristeita, inspiroidut, löydät uusia yhteyksiä ja keksit erilaisia yhdistelmiä.

Älä kangistu kaavoihin

Älä ripusta koristeita samalla tavalla kuin teit viime vuonna, tai vuotta aiemmin, tai vuotta aiemmin… Valitse muutama katseenvangitsija. Valitse kohde tai kaksi, kuten joulukuusi, pöytä tai takka, jolla kiinnität katseet. Lisää tämän alueen tekstuuria tai värimaailmaa.

Tuo mukaan uusia esineitä

Kokeile joka alueella jotain uutta. Esimerkiksi valaistuksessa voit kokeilla joitakin design-esineitä, kuten Secto, Foscarini jne. Katso lisää secto design täältä .

Hyödynnä juhlassa luonnonaiheita. Kerää oksia ja käpyjä ja tee niistä ja nauhoista koristeita kotiisi. Valitse punaisia ja valkoisia kukkia luomaan vastakohtaa vihreälle. Pistä lasimaljaan tai -maljakkoon vettä ja karpaloita ja lisää pinnalle muutama kelluva kynttilä.

Vastaa