Grenada – Urheilu ja hauskat aktiviteetit lomasi aikana

Grenada tunnetaan sen aromaattisista mausteista ja epätavallisista trooppisista kukista. Tämä saari maustetta, kuten ihmiset kutsuivat, on yksi kauneimmista ja upeimmista Karibian paikoista. Monet pitävät Pyhän Yrjön, Grenadan pääkaupungin, parhaana kaupunkina koko Karibian alueella.

Saapuessasi sinne Grenadan lomille, lukuun ottamatta rantoja, jotka ovat laajalti kuuluisia, tulet myös paikallisiin markkinoihin, ylellisiin hotelleihin ja huviloihin, tuoksuvia mausteita, koralliriuttoja ja monia muita mukavia paikkoja, jotka ovat vierailun arvoisia.

Lisäksi voit nauttia lomastasi Grenadaan, sillä olet varmasti hämmästynyt saarten nähtävyyksistä ja loputtomista aktiviteeteista. Seuraavassa on muutamia esimerkkejä hauskasta urheilusta ja aktiviteeteista, joita tarjotaan rannoilla ja hotelleissa:

Sub-aqua sukellus

Olitpa sitten aloitteleva tai asiantunteva sukeltaja, Grenada on mukava ja jännittävä sukelluspaikka. Tämä johtuu siitä, että rauhallisten vesien lisäksi on noin 30 uskomatonta hylykohtaa ja koralliriutat tutkittava.

Jos olet noviisi, voit vuokrata sukellustiimin opettajia ohjaamaan sinua. Ne tarjoavat myös täydellisen vaihteen, jota tarvitset suurta sukelluskokemusta varten.

Urheilukalastus

On paljon yrityksiä, jotka tarjoavat järjestettyjä urheilukalastusretkiä. Tyypillisesti matka järjestetään matkailijoiden tarpeiden mukaan. Eri vesikulkuneuvot ovat vuokrattavissa tähän toimintaan. Kerran veteen voit kalastaa arvostettuja kaloja, kuten tonnikalaa, marliiniä ja purjekalaa.

Jahti

Grenadan lomille tyypillistä on sisällyttää veneily niiden ”tekemistä” koskevaan luetteloon lomalla saarella. Ja tästä johtuen siellä on paljon yrityksiä, jotka tarjoavat yksityisiä matkoja veneellä.

Näitä matkoja on varattava etukäteen varmistaaksesi, että alus on käytettävissä, kun saaput satamaan. Tässä toiminnossa voit valita kiertueelle haluamasi reittisuunnitelman, joten voit todella nauttia matkastasi meressä.

golfia

Grenada omistaa muutaman golfkentän ja kuka tahansa voi pelata siellä maksua vastaan. Jos haluat säästää maksuja, voit valita hotellille, jossa vierailu golfkerhoihin sisältyy jo pakettiin.

Tennis

Jos olet tennistä, voit aina tarttua mailaasi ja pelata joko julkisissa tenniskentissä tai yksityisissä hotelleissa.

Alla on joitain jännittäviä Grenadan nähtävyyksiä, joita voit tutkia lomasi aikana.

– Fort Frederick
-Fort George
-Carenage
-Morne rouge bay
-Grand Etangin kansallispuisto & metsävaraus
-Levera kansallispuisto

Vastaa