Fuerteventura Matkaopas

Ympäri vuoden auringonpaistetta ja kauniita hiekkarantoja, Fuerteventura on täydellinen kohde lomaileville Kanariansaarille. Saari tarjoaa hiljaisempia lomakohteita kuin suuremmat saaret lukuun ottamatta Corralejoa, joka tarjoaa erittäin vilkas kohtaus.

Perheille on lomakeskus Caleta de Fuste ja pariskunnille on rento Costa Calma etelärannikolla sen rauhallinen luonnollinen rantoja. Muita Fuerteventuran lomakohteita ovat Playa Barca ja Playa Jandia.

Fuerteventuralla on yli 150 rantoja, joita monet pitävät Kanariansaarten parhaimpina rannoina. Kaikissa lomakohteissa on tärkein ranta, joka on hyvin varusteltu aurinkotuoleilla ja perhepalveluilla. Fuerteventuran rantojen koon ansiosta kävijät voivat aina löytää hiljaisen paikan, etenkin rannoilla, jotka jatkuvat pitkillä harvoilla harvaan hiekkarantaan kuulumattomilla alueilla. Kaikki rannat suojaavat turvallisesti saaren ympärillä oleville rauhallisille kirkkaille vesille.

Vilkkaimmat rannat löytyvät Corralejo, mutta sinun tarvitsee vain lyhyen kävelymatkan ja löydät ulottuu koskemattomia rantoja, jotka monet pitävät samanlaisia ​​kuin Karibian. Corralejo tarjoaa erinomaiset olosuhteet vesiurheiluun, kuten purjelautailuun ja leijaan lennolle.

Costa Caleta on tarkoitukseen rakennettu lomakeskus, jossa on ravintoloita, kahviloita ja kauppoja, jotka houkuttelevat lähinnä perheitä.

Kauneimmat rannat löytyvät Etelä-Jandian niemimaalta. Jos etsit romanttista ”päästä pois”, rannat Jandia ja Costa Calma ovat täydellinen valinta monia eristäytynyt lahtia. Pitkillä rantaviivoilla, jotka pian tulevat puoliksi autioiksi, voit aina löytää syrjäisen paikan romantiikkaa varten.

One thought on “Fuerteventura Matkaopas

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *