Cala Millor Majorca -matkaopas

Cala Millor on tunnettu rantalomakohde Majorcan karulla itärannikolla. Lomakeskus sijaitsee lähellä vuoria, viljelysmaata ja hedelmätarhoja, ja sen alueella on hiekkarantoja, joita monet pitävät saaren parhaina. Alueella on runsaasti kohtuuhintaisia ravintoloita, joiden erinomaisia kalaruokia kannattaa kokeilla.

Urheilu & Yöelämä

Cala Millor on parhaiten tunnettu fantastisista hiekkarannoista, mutta rantojen vesiurheilun lisäksi saarella voi harrastaa paljon muutakin, kuten golfia Sa Comassa, tennistä ja go-kartingia sekä nauttia mukavasta yöelämästä. Rakastut Aquacity-vesipuistoon ja Marinelandiin Portals Nousissa. Kohteessa on paljon tekemistä päiväsaikaan, ja illalla viihdyt discoissa, musiikkibaareissa ja pubeissa. Mikäli haluat kokeilla onneasi kasinolla Kolikkopelit bonus, löytyy niitäkin alueelta useita, ja pääset pelaamaan suosikkipelejäsi.

Aurinkoiset & Kauniit hiekkarannat

Suojainen Cala Millorin hiekkaranta on hienoa hiekkaa ja kauniin kirkasta sinistä vettä, ja se onkin täydellinen valinta matkailijalle. Pitkän rannan myötäisesti kulkee ihastuttava varjoisa merenrantapromenadi, joka ulottuu yli 6 kilometrin matkalle suojaisalla lahdella niemenkärkien välissä. Lämmin vesi tarjoaa ihanteelliset olosuhteet sukeltamiseen, snorklaukseen, purjelautailuun ja purjehtimiseen. Lyhyen matkan päässä Cala Millorista on myös useita muita hiekkarantoja, muun muassa Punta Amerin nudistiranta. Cala Millorissa on kätevää kulkea minijunilla ja paikallisbusseilla.

Cala Milloria on helppo tutkia myös jalan. Kannattaa ehdottomasti tehdä mukava kävelyretki Punta Amerin luonnonsuojelualueelle niemenkärkeen. Täältä löydät 1600-luvulta peräisin olevan vartiotornin, josta on ihastuttavat näkymät Cala Millorin lahdelle. Muita helppokulkuisia kävelyretkiä ovat muun muassa kävelyt Costa de los Pinosiin, Cala Bonan pieneen satamaan niemenkärjen ympäri pohjoiseen ja Sa Coman ja S’Illotin lomakeskuksiin Punta Amerin eteläpuolelle.

Ei myöskään kannata unohtaa Palman kiehtovaa vanhaa kaupunkia, jossa on upea goottilainen katedraali. Hiljaisempana ja rennompana päivänä kannattaa vierailla ihastuttavassa Cala Figuresin kalastajakylässä. Cala Millorista voi tehdä useita retkiä, joilla varmasti viihdyt.

Vastaa