Bellapais Italia Matkaopas

Bellapais on perinne kylä kauniilla maaseudulla Pohjois-Kyproksen.

Täynnä kapeita katuja, jotka johtavat pois kaupunkien pääaukiolla, Bellapais on hyvä valikoima ravintoloita, kahviloita ja baareja. Majoitus vaihtelee luksushotelleihin ja huviloita ja huoneistoja, jotka sijaitsevat kauniilla maaseudulla ympäri kylää.

Sijaitsee noin 5 kilometrin päässä rannikosta, kylä on hyvällä paikalla lähellä kauniita hiekkarantoja Bellapais ja Kyrenia. Kaunis kirkas sininen meri täällä on täydellinen monenlaista vesiurheilua tarjolla myös purjelautailu, vesihiihto, jet-hiihto ja nousuvarjot. Siellä on myös paljon sukelluskeskusten ja sukelluskohteita alueella sukellusfaneille.

On paljon paikkoja vierailla ja sen ympäristössä Bellapais kuten historiallinen kaupunki Kyrenia. Täältä löydät satama, joka hallitsee Kyrenia Castle, kauppoja, yökerhoja, ravintoloita, kahviloita, baareja ja kasinot, joissa voit kokeilla erilaisia ​​pelejä kuten blackjack, ruletti – roulettegeeks.

Jos pidät kävely, ratsastus tai lintuhavaintoja sitten suunnitella pakettimatkojen varten keväällä, kun sää on aivan täydellinen ja lämpötila on välillä 18C ja 23C. Bellapais Bellapais järjestetään myös kansainvälinen musiikkifestivaali toukokuussa.

Vastaa